2017 Yılında Başak Burcunu Neler Bekliyor?

2017 yılı burç yorumları ile sizlerle olmaya devam ediyoruz sevgili okurlarımız. Bugün başak burçları 2017 yorumları ile karşınızdayız. Başak burçlarını 2017 yılında neler bekliyor? İş, aşk, evlilik, aile, para, sağlık konularında başak burçları için 2017 sinyalleri neler genel hatları ile bugün sizlerle paylaşacağız.

Başaklar 2017’de ev sahibi olabilecekler mi?

Öncelikli olarak şunu belirtelim başaklar bu yıl ev sahibi olacak. Her yıl ev almak noktasında düşünceleri olan başaklar için bu yıl bu konuda oldukça iyi sinyaller var. Nasıl olacağını daha önce hiç planlamadığınız bir şekilde bu yıl ev sahibi olmanız söz konusu. Ödeme kolaylığı son derece yüksek bir kredi ile de gerçekleşebilir bu ev sahibi olma durumu yada hiç beklemediğiniz bir aile mirası ile de gerçekleşebilir. Ama astrolojik olgular başak burçlarının bu yıl ev alma noktasında son derece şanslı kılıyor.

2017 yılında başakların para ve iş durumu nasıl olacak?

Jüpiter gezegeni 10 Ekime kadar terazi burcunda olacak. Jüpiterin bu süreçte terazi burcunda olması sizin ikinci evinizde olması demektir. Jüpiter şanlı bir gezegendir. İkinci eviniz ise para evidir. Yani özetle para konularında şanslı olacağınız bir dönem sizleri bekliyor sevgili başaklar. Bu konuyu biraz açacak olursak şanslı yatırımlar yapacaksınız, yeni iş fırsatlarınız olacak ve yeni kazançlarınız oluşacak. 10 Ekimden sonra ise başakların iletişim gücü yükselecek. Bu yükseliş özellikle iletişime dayalı iş yapan başaklar için son derece olumlu sonuçlar getirecek.

Ev, aile yaşamı 2017 yılında başak burçlarını neler bekliyor?

4. evinizde yer alacak olan satürn sorumluluklarınızda artışa neden olacak. Bu artış aile sorumluluğu olarak öngörülebilmektedir. Örneğin daha önce evlilik yapmamış başaklar için ev aile sorumluluğunda ki artış yeni bir evlilikle birlikte oluşabilir. Bunun dışında başaklar anne ve babalarının bakımlarını üstlenebilir yada maddi ödemeler noktasında sorumluluk artışınız baş gösterebilir. Ama satürnün 4. evinizde olması sorumluluk anlamında önemli artışları işaret etmektedir.

Başak burcu 2017 aşk hayatı nasıl olacak?

Başaklar 2017’de evlenecekler mi?

26 Şubatı takip eden dönemde başaklar için yeni bir ilişki başlangıcı gerçekleşebilir. Yada süre gelen ilişkileri için ilişkinin 26 Şubatı işaret eden dönemden sonra evlilikle yeni bir boyuta taşınması söz konusu. 26 Şubat ve sonrası başak burçları için yeni bir aşk veya süreç dahilindeki ilişkide evlilik sinyalleri veriyor. 2017’de başaklar evlenecek mi sorusuna olumlu sinyaller veriliyor demek çokta yanlış olmaz.

Başakların 2017 yılında sağlık durumu?

Ağustos Eylül döneminde başakların psikolojileri bozulabilir. Bunun nedeni olarak emeklerinin karşılığını alamamaları, iyi niyetlerinin karşılığını alamamaları söz konusu. Bu tip düşüncelere kapılan başakları psikolojik olarak melankolik bir yıl bekliyor diyebiliriz. Başakların 2017 yılında sağlık durumu psikolojik etmenlere bağlı olarak değişiklik gösterecek. Depresyonik konuların söz konusu olduğu bir yılın başakları beklediği öngörülerimiz arasında.

Başak burçlarını 2017 yılında neler bekliyor sorusuna genel hatları ile değindik. Yıl içinde aylık başak burcu yorumları ile sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir