www.vfxfilm.com | www.livelyfilm.com | www.filmondes.com | www.filmsilo.com | www.dixifilms.com| www.tusfilm.com | www.filmcak.com| www.flafilm.com | www.nvpfilm.com| www.filmovtia.com | www.henafilm.com| www.mvdpfilm.com | www.sumifilm.com | www.filmciabi.com | www.filmeti.com | www.coptikfilm.com | www.zkefilms.com | www.irisefilms.com | www.hblfilms.com | www.hausfilms.com | www.akibafilm.com | www.kumefilm.com | www.bigifilm.com
Acıbadem Yağı Faydaları - Doğadan Dermanlar

Acıbadem Yağı Faydaları

Paylaş
 

Acı badem yağı diğer bitkisel yağlar gibi kozmetik ve tıp dünyasında kullanılır. Ancak bunun yanı sıra ayakkabı boyası üreticilerinin de kullandığı tek bitkisel yağ olma özelliğini taşımaktadır. Acı badem yağı öksürük problemi yaşayan hastaların tedavilerinde öksürüğünün kesilmesi amacıyla kullanılır. Bağırsaklarda tenya olarak adlandırılan kutların düşürülmesi de yine acı badem yağı yardımıyla daha kolay hale gelir.

Estetik dünyası acı badem yağı kullanımını cilt germe işlemlerinde gerçekleştirir. Bu yağ cildimizin daha genç görünümünü sağlayan bir bitkisel yağ türüdür. İçeriğinde cildi besleyen, parlak görünümünü destekleyen bileşenler bulunur. Bu bakımdan acı badem yağı estetik camiası için adeta bir kurtarıcı rolünü üstlenmiştir.

Acı badem yağı vücutta haricen kullanıldığında cildin daha yumuşak ve daha pürüzsüz olmasını sağlayan bir bitkisel yağ olma özelliğini de korumaktadır. Duştan önce vücudumuza sürüp yıkandığımız takdirde etkisine şaşırmamak elde değil.

Ancak hatırlatmakta fayda gördüğüm bir nokta acı badem yağı fazla kullanıldığında vücutta yan etkileri olabilecek bir bitkisel yağ olduğu için kullanımı son derece hassasiyet gösterilerek yapılmalıdır.

Bu yazı 3187 kere okundu.
ümraniye escort maltepe escort Ataşehir Escort ankara rus escort escort ankara bahçelievler escort avcılar escort bayan izmit escort beylikdüzü escort bayan escort ankara